Joomla TemplatesWeb HostingFree Money
Weer in Uden
Weersverwachting
Uden
Meer weer in Uden
Bezoekers
mod_vvisit_counterVandaag8
mod_vvisit_counterGisteren0
mod_vvisit_counterDeze week38
mod_vvisit_counterDeze maand136
mod_vvisit_counterTotaal199546

Het nieuws

Vrijwilligers gezocht

 

Onlangs maakten we bekend dat we de wedstrijd op 16 en 17 mei openstellen voor de klasse 4 rubrieken paarden. Hierop werd massaal gereageerd waardoor we momenteel 140 inschrijvingen hebben ontvangen. Om iedereen te kunnen laten starten, willlen we de twee wedstrijden (klasse 1, 2, 3 en klasse 4) uit elkaar halen, maar wel op hetzelfde weekend. De klasse 4 menners rijden dan op vrijdag de dressuur, op zaterdag de marathon en op zondag de vaardigheid, terwijl de klasse 1-2-3 gewoon op zaterdag en zondag rijdt.

Om dit te kunnen realiseren, heeft de wedstrijd meer vrijwilligers nodig. We zijn daarom op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de functie van hindernisrechter, schrijfster bij de dressuur en meter in de vaardigheid.
Bent u op 15, 16 of 17 mei beschikbaar en wilt u graag meewerken?
Meld u dan aan bij het wedstrijdsecretariaat, Anny van Boxtel, e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

 

1-2-3 Wedstrijd Uden open voor klasse 4

Na kortstondig overleg binnen het bestuur van Stichting vierspan NO Brabant, hebben we besloten om de 1-2-3 wedstrijd op 16 en 17 Mei ook open te stellen voor de paarden klasse 4.  We hebben hiertoe besloten nadat het bericht naar buiten kwam van het niet doorgaan van de Internationale wedstrijd in Oldenzaal. Om het gat in de wedstrijdkalender enigszins op te vullen, kunnen de paarden starten op de wedstrijd in Uden.  Rijders die zich aan willen melden is wel spoed geboden, aangezien het principe vol is vol word gehanteerd.  Ondanks het feit dat Uden eigenlijk in 2009 geen datum kon vinden ivm Oldenzaal, vonden ze dat ze deze geste wel aan de rijders konden doen.
Er is gekozen voor alleen de paarden, omdat anders de wedstrijd teveel deelnemers zou krijgen.
We denken als organisatie in totaal een honderd rijders te kunnen laten starten.
Voor de inschrijvingen en overige info kijk elders op deze site

 

Nieuwe website

Vanaf vandaag is de nieuwe website van de Slabroekse Paardendagen actief. Vanzelfsprekend zullen in de toekomst er steeds meer artikelen en informatie aan worden toegevoegd die te maken hebben met de samengestelde menwedstrijd die zal worden gehouden op 16 en 17 mei 2009.
 

Menwedstrijd op 16 en 17 mei

Op 16 en 17 mei zal op de terreinen nabij het bezoekerscentrum "Slabroek" de jaarlijkse Menwedstrijd voor de klasse 1, 2 en 3 worden gehouden. De organisatie is in handen van de Stichting Vierspannen N.O. Brabant in samenwerking met de Udense Menvereniging. De laatste jaren organiseerden zij de webstrijd op de terreinen in Mariaheide.

 
Onze Sponsors
Van Boxtel Groep


TDS


Masta Aanhangwagens


Van Tilburg Mode


4WD Voets


easyPOS software

Buienradar