Joomla TemplatesWeb HostingFree Money
Weer in Uden
Weersverwachting
Uden
Meer weer in Uden
Bezoekers
mod_vvisit_counterVandaag13
mod_vvisit_counterGisteren0
mod_vvisit_counterDeze week43
mod_vvisit_counterDeze maand141
mod_vvisit_counterTotaal199550

Het nieuws

Hindernissen Menwedstrijd Beschikbaar


In het onderdeel "Wedstrijdinfo Mennen" zijn nu de tekeningen van de hindernissen voor de samengestelde menwedstrijd van 24 t/m 26 juni 2016 toegevoegd en op te vragen. Ook de terreinindeling en het marathon-traject is op te vragen.
Let op! Voor de klasse 4 die 8 hindernissen rijden is er een apart B-traject.
 

Ingeschreven Deelnemers Mennen 2016


Als u in het linkermenu op het onderdeel "Wedstrijdinfo Mennen" drukt, dan ziet u daar de reeds ingeschreven deelnemers voor de samengestelde menwedstrijd van 24 t/m 26 juni 2016 tijdens de Slabroekse Paardendagen.

Mocht u wel ingeschreven hebben en uw naam niet op de lijst zien staan, of staan er gegevens niet juist of ontbreken er gegevens (zoals bv rijtuignummer), neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Terrein
 

De Slabroekse Paardendagen in 2016


Na het succes van de afgelopen jaren van de Slabroekse Paardendagen zal in 2016 voor de zesde keer opnieuw de Slabroekse Paardendagen worden gehouden. De wedstrijddatum is vastgesteld op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 juni. Voor het mennen in de klasse 4 en enkele rubrieken van de klasse 3 zullen de onderdelen wederom over 3 dagen worden verspreid. De overige klasse's en rubrieken zullen de onderdelen op zaterdag en zondag afwerken.

De organisatie hoopt dat de wedstrijd in 2016 net zo'n succes zal worden als de voorgaande edities.

Let Op! Inschrijven voor de menwedstrijd kan alleen via "Mijn KNHS" en kan pas vanaf 1 april 2016 (12 weken voor de wedstrijd). Inschrijvingen voor deze datum zullen niet worden geaccepteerd. Zorg wel dat u al uw gegevens noteert zoals opgave stalling, rijtuignummer en dergelijke! (Bij opmerkingen)

Slabroek

 

 

 

Diverse foto's Slabroekse Paardendagen 2015


Tijdens de succesvolle Slabroekse Paardendagen zijn er door een aantal personen nieuwsstukjes,foto's en/of video's gemaakt. In het onderdeel "Onze Sponsors" zijn een aantal links geplaatst voor het bekijken ervan.

Ook willen we nogmaals onze sponsors en vrijwilligers bedanken voor het slagen van de Slabroekse Paardendagen editie 2015.
foto
Foto
 

Slabroek vanuit de lucht

Vandaag zijn er beelden gemaakt van Slabroek vanuit de lucht. Druk hieronder op de link om de beelden te bekijken


Bekijk hier de Slabroekse Paardendagen vanuit de lucht!

 

Foto

 

Foto

 

 

Foto

 
Meer artikelen...
Onze Sponsors
Van Boxtel Groep


TDS


Masta Aanhangwagens


Van Tilburg Mode


4WD Voets


easyPOS software

Buienradar