Joomla TemplatesWeb HostingFree Money
Weer in Uden
Weersverwachting
Uden
Meer weer in Uden
Bezoekers
mod_vvisit_counterVandaag8
mod_vvisit_counterGisteren0
mod_vvisit_counterDeze week38
mod_vvisit_counterDeze maand136
mod_vvisit_counterTotaal199546

Het nieuws

Diverse foto's Slabroekse Paardendagen


Tijdens de succesvolle Slabroekse Paardendagen zijn er door vele personen foto's gemaakt. In het onderdeel "Onze Sponsors" zijn een aantal links geplaatst voor het bekijken van deze foto's. Ook willen we nogmaals onze sponsors en vrijwilligers bedanken voor het slagen van de Slabroekse Paardendagen editie 2012.

Tent

 

Slabroekse Paardendagen: mooie mensport met spannend slot.


De organisatie van de Slabroekse Paardendagen kijken terug op een geslaagd evenement. Met 180 aanspanningen in het onderdeel "mennen", verdeeld over 3 wedstrijddagen, waren de dagen druk gevuld. Door de inzet van 100 vrijwilligers kon alles toch in goede banen worden geleid. Een stortbui op donderdagavond zorgde nog voor de nodige overlast op vrijdag voor 2 van de 4 dressuurringen. Daar stond het water nog op. Dankzij de medewerking van de rijders kon er 2 uur later gestart worden, en was het meeste water van de ringen verdwenen. Uiteraard was de ondergrond wel volledig verzadigd met water, waardoor de modder al snel weer boven kwam. Voor de rijders van ring 1 en 2 waren dan ook geen hoge score te noteren.

Op zaterdag reed de klasse 4 de marathon, en voor vele was hindernis 3, een bult met hoogte verschillen van 4 meter, de scherprechter. Ondanks het feit dat er om de 3 minuten gestart werd, leverde dit verder geen problemen op. De strijd was zo hevig dat Slabroek gehuld ging onder luide aanmoedigingen van menners en grooms.

Op zondag was het de beurt aan de 1-2-3 rijders om de marathon te rijden. Alle hindernissen lagen er dankzij een uitstekende bouwploeg er weer goed geprepareerd bij, waardoor ook daar nog gestreden kon worden om iedere kostbare seconde. Voor de klasse 4 was de vaardigheid het afsluitende onderdeel van de wedstrijd en werd er gestart in omgekeerde volgorde. Dit leverde de nodige spanning op aangezien de verschillen erg klein waren. Om 18.00 uur precies werden de winnaars gehuldigd en de Sjef Wijdeven bokaal uitgereikt aan de menner van de Udense menvereniging met het hoogste dressuur resultaat. Dit jaar ging deze prijs naar Marion van Grunsven.

Het bestuur kijkt tevreden terug op de editie van 2012 en ze gaan proberen om er in 2013 een nog mooier evenement van te maken.

Kijk voor de uitslagen van het "mennen" in het onderdeel "Wedstrijdinfo Mennen"

Terrein

 

 

 

 

 

 

Terrein

 

 

 

 

Terrein

 

Uitslag Mennen 2012 Zondag 13 mei


De uitslagen van Zondag 13 mei in het onderdeel mennen zijn bekend. Kijk bij het onderdeel Wedstrijdinfo Mennen voor meer informatie.

Tent

 

Uitslag Mennen 2012 Zaterdag 12 mei


De uitslagen van Zaterdag 12 mei in het onderdeel mennen zijn bekend. Kijk bij het onderdeel Wedstrijdinfo Mennen voor meer informatie.

Tent

 

Uitslag Dressuur Mennen 2012


De eerste uitslagen van de dressuur in het onderdeel mennen zijn bekend. Kijk bij het onderdeel Wedstrijdinfo Mennen voor meer informatie.

 Tent

 
Meer artikelen...
Onze Sponsors
Van Boxtel Groep


TDS


Masta Aanhangwagens


Van Tilburg Mode


4WD Voets


easyPOS software

Buienradar