Joomla TemplatesWeb HostingFree Money
Weer in Uden
Weersverwachting
Uden
Meer weer in Uden
Bezoekers
mod_vvisit_counterVandaag10
mod_vvisit_counterGisteren0
mod_vvisit_counterDeze week40
mod_vvisit_counterDeze maand138
mod_vvisit_counterTotaal199547

Het nieuws

Slabroekse Buitenmarkt


In 2013 zal voor het eerst tijdens de Slabroekse Paardendagen de Slabroekse buitenmarkt worden georganiseerd. Op deze markt staan allerhande stands met leuke artikelen en informatie en er is een grote catering tent met buitenterras. Een leuke snuffelmarkt voor iedereen uit Uden en omgeving!

De markt is gratis toegankelijk. Op de markt vindt u een divers aanbod van kraampjes en de markt is dan ook een leuk uitje voor iedereen , paardenliefhebber of niet paardenliefhebber .Vanuit de markt kunt u de menwedstrijden en springwedstrijden makkelijk bezoeken.

Kom dus 4 of 5 mei naar de Slabroekse Buitenmarkt aan de Hoogslabroekseweg te Uden. Wilt u zelf een stand huren ? Mail voor meer info en een inschrijfformulier naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.   of bel 06-51540050

Slabroekse Buitenmarkt

 (Druk op de foto voor een groter formaat)

 

Lijst van ingeschreven deelnemers voor mennen tot 23 maart bijgewerkt


In het onderdeel "Wedstrijdinfo Mennen" is de lijst van de reeds ingeschreven deelnemers voor het mennen bijgewerkt tot en met 23 maart 2013.

Mocht u wel ingeschreven hebben en uw naam niet op de lijst zien staan, of staan er gegevens niet juist of ontbreken er gegevens (zoals bv rijtuignummer), neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 Terrein

 

Slabroekse Paardendagen 2013 in Uden bol van topsport


De Slabroekse Paardendagen in Uden staan bol van de topsport en worden van vrijdag 3 mei tot en met zondag 5 mei gehouden.

Op vrijdagmiddag beginnen de klasse 4 en de rubrieken enkel- en tweespan paard klasse 3 aan de dressuurproef. In maar liefst vier ringen, komen meer dan 100 combinaties in actie. Zaterdag belooft weer een topdag te worden, want op deze dag rijden de klasse 4 en de twee rubrieken van de klasse 3 de marathon. De overige rubrieken rijden dan hun dressuurproef en vaardigheidsparcours. Op zondag is de marathon de uitdaging die de klassen 1 en 2 aangaan. Klasse 4 rijdt die dag de vaardigheid. De deelnemer met het beste resultaat tot dan toe zal als laatste dit kegelparcours ingaan en de volledige druk op de schouders voelen om de eerste plaats te behouden.

Ook dit jaar is er weer een strodorp en zijn er diverse activiteiten voor de kinderen. Natuurlijk is op al deze dagen de publiekstent op het hoofdterrein weer open, waar onder het genot van een kopje koffie of thee iedereen kan genieten van alle activiteiten op de terreinen van Slabroek.

Naast het mennen, is er ook dit jaar weer op zaterdag een veteranen springcompetitie. Zondag staat het springparcours open voor ruiters uit de regio Uden.

 

Slabroek

 

Ingeschreven deelnemers Mennen 2013


Als u in het linkermenu op het onderdeel "Wedstrijdinfo Mennen" drukt, dan ziet u daar de vraagprogramma's en de reeds ingeschreven deelnemers voor de samengestelde menwedstrijd van 3 t/m 5 mei 2013 tijdens de Slabroekse Paardendagen. Let op! Er zijn verschillende vraagprogramma's voor de verschillende rubrieken. Kijk goed welk vraagprogramma voor u bedoeld is.

Mocht u wel ingeschreven hebben en uw naam niet op de lijst zien staan, of staan er gegevens niet juist of ontbreken er gegevens (zoals bv rijtuignummer), neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

 

Terrein

 

De Slabroekse Paardendagen in 2013


Na het succes van de afgelopen jaren van de Slabroekse Paardendagen zal in 2013 voor de vijfde keer opnieuw de Slabroekse Paardendagen worden gehouden. De wedstrijddatum is vastgesteld op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 mei. Voor de klasse 4 zullen de onderdelen wederom over 3 dagen worden verspreid en zullen de overige klasse's de onderdelen op zaterdag en zondag afwerken.

Naast de 3-daagse menwedstrijd zal er ook weer een Springwedstrijd op zaterdag en zondag worden georganiseerd.  

De organisatie hoopt dat de wedstrijd in 2013 net zo'n succes zal worden als de voorgaande edities.

Let Op! Inschrijven voor de menwedstrijd kan door te mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en kan pas vanaf 1 januari 2013. Inschrijvingen voor deze datum zullen niet worden geaccepteerd. Zorg wel voor het juiste inschrijfformulier bij het inschrijven!

 

Slabroek

 
Meer artikelen...
Onze Sponsors
Van Boxtel Groep


TDS


Masta Aanhangwagens


Van Tilburg Mode


4WD Voets


easyPOS software

Buienradar