Joomla TemplatesWeb HostingFree Money
Weer in Uden
Weersverwachting
Uden
Meer weer in Uden
Bezoekers
mod_vvisit_counterVandaag13
mod_vvisit_counterGisteren0
mod_vvisit_counterDeze week43
mod_vvisit_counterDeze maand141
mod_vvisit_counterTotaal199551

Het nieuws

Startlijsten mennen 2013


Bij het onderdeel "Wedstrijdinfo Mennen" zijn de startlijsten op te vragen voor de Dressuur van de klasse 3 (enkel- en tweespan paarden) en klasse 4 op Vrijdag 3 mei en de Dressuur voor de klasse 1, 2 en 3 (overige rubrieken) op Zaterdag 4 mei 2013.

Let op! De tijden kunnen nog afwijken. De definitieve tijden ontvangt u bij het inschrijven op het secretariaat.

 

Foto

 

Nu filmpjes van de hindernissen te bekijken


In het onderdeel "Wedstrijdinfo Mennen" zijn nu, naast de tekeningen, ook filmpjes te bekijken van de hindernissen voor de samengestelde menwedstrijd van 3 t/m 5 mei 2013.

De deelnemers van de Slabroekse Paardendagen kunnen vanaf nu al de hindernissen verkennen. Dankzij de huidige techniek, is het mogelijk om nu alvast een kijkje te nemen in de hindernissen, zoals deze vanaf donderdagmiddag in werkelijkheid te verkennen zijn.

Terrein

 

Hindernissen Menwedstrijd Beschikbaar


In het onderdeel "Wedstrijdinfo Mennen" zijn nu de tekeningen van de hindernissen voor de samengestelde menwedstrijd van 3 t/m 5 mei 2013 toegevoegd en op te vragen. Ook de terreinindeling en het marathon-traject is op te vragen.

Van Boxtel

 

Lijst van ingeschreven deelnemers voor mennen tot 23 april bijgewerkt


In het onderdeel "Wedstrijdinfo Mennen" is de lijst van de reeds ingeschreven deelnemers voor het mennen bijgewerkt tot en met 23 april 2013. Ook de dagindeling, zoals die tijdens de wedstrijdagen gehandteerd zal worden, is toegevoegd.

Mocht u wel ingeschreven hebben en uw naam niet op de lijst zien staan, of staan er gegevens niet juist of ontbreken er gegevens (zoals bv rijtuignummer), neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 Terrein

 

Vrienden van de Slabroekse Paardendagen


Dit jaar organiseert stichting vierspan noord-oost Brabant op 3, 4 en 5 mei alweer voor het vijfde jaar de Slabroekse Paardendagen op het terrein aan de erenakkerstraat naast bezoekerscentrum de maashorst. Het grootste outdoor paardensportevenement in de regio. Met meer dan tweehonderd aanmeldingen voor het mennen, dressuur marathon en vaardigheid en ongeveer zeshonderd starts voor het springen, waaronder veteranen springen en een landelijke wedstrijd.

Om dit te kunnen organiseren hebben wij uw hulp nodig. U kunt ons helpen door vrienden van de Slabroekse Paardendagen te worden. Voor vijftig euro bent u al “vriend” en ontvangt u van ons een prachtige mand met streekproducten van de maashorst en een uitnodiging om de wedstrijd te bezoeken.

Mand streekproducten

Druk hier voor het formulier om vrienden te worden en ontvang de mand met streekproducten

 

 
Meer artikelen...
Onze Sponsors
Van Boxtel Groep


TDS


Masta Aanhangwagens


Van Tilburg Mode


4WD Voets


easyPOS software

Buienradar