Joomla TemplatesWeb HostingFree Money
Weer in Uden
Weersverwachting
Uden
Meer weer in Uden
Bezoekers
mod_vvisit_counterVandaag9
mod_vvisit_counterGisteren0
mod_vvisit_counterDeze week39
mod_vvisit_counterDeze maand137
mod_vvisit_counterTotaal199547

Het nieuws

Lijst van ingeschreven deelnemers voor mennen tot 6 april bijgewerkt


In het onderdeel "Wedstrijdinfo Mennen" is de lijst van de reeds ingeschreven deelnemers voor het mennen bijgewerkt tot en met 6 april 2014.

Mocht u wel ingeschreven hebben en uw naam niet op de lijst zien staan, of staan er gegevens niet juist of ontbreken er gegevens (zoals bv rijtuignummer), neem dan zo spoedig mogelijk contact op met  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Slabroekse Buitenmarkt 2014


In 2014 wordt voor de tweede keer tijdens de Slabroekse Paardendagen ook de Slabroekse Buitenmarkt georganiseerd. Op deze markt staan allerhande stands met leuke artikelen en informatie en er is een grote catering tent met buitenterras. Een leuke snuffelmarkt voor iedereen uit Uden en omgeving!

De markt is gratis toegankelijk. Op de markt vindt u een divers aanbod van kraampjes en de markt is dan ook een leuk uitje voor iedereen, paardenliefhebber of niet paardenliefhebber. Vanuit de markt kunt u de menwedstrijden en springwedstrijden makkelijk bezoeken.

Kom dus 10 of 11 mei naar de Slabroekse Buitenmarkt aan de Hoogslabroekseweg te Uden. Wilt u zelf een stand huren ? Mail voor meer info en een inschrijfformulier naar  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bel 06-51540050

Kijk in het onderdeel 'Deelnemers Slabroekse Buitenmarkt' voor alle deelnemers van de buitenmarkt in 2014.

 

Ingeschreven deelnemers Mennen 2014


Als u in het linkermenu op het onderdeel "Wedstrijdinfo Mennen" drukt, dan ziet u daar de vraagprogramma's en de reeds ingeschreven deelnemers voor de samengestelde menwedstrijd van 9 t/m 11 mei 2014 tijdens de Slabroekse Paardendagen. Let op! Er zijn verschillende vraagprogramma's voor de verschillende rubrieken. Kijk goed welk vraagprogramma voor u bedoeld is.

Mocht u wel ingeschreven hebben en uw naam niet op de lijst zien staan, of staan er gegevens niet juist of ontbreken er gegevens (zoals bv rijtuignummer), neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


Foto
 

De Slabroekse Paardendagen in 2014


Na het succes van de afgelopen jaren van de Slabroekse Paardendagen zal in 2014 voor de zesde keer opnieuw de Slabroekse Paardendagen worden gehouden. De wedstrijddatum is vastgesteld op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 mei. Voor het mennen in de klasse 4 en enkele rubrieken van de klasse 3 zullen de onderdelen wederom over 3 dagen worden verspreid. De overige klasse's en rubrieken zullen de onderdelen op zaterdag en zondag afwerken.

De organisatie hoopt dat de wedstrijd in 2014 net zo'n succes zal worden als de voorgaande edities.

Let Op! Inschrijven voor de menwedstrijd kan door te mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en kan pas vanaf 1 januari 2014. Inschrijvingen voor deze datum zullen niet worden geaccepteerd. Zorg wel voor het juiste inschrijfformulier bij het inschrijven!

 

Slabroek

 

 

 

Diverse foto's Slabroekse Paardendagen 2013


Tijdens de succesvolle Slabroekse Paardendagen zijn er door vele personen foto's gemaakt. In het onderdeel "Onze Sponsors" zijn een aantal links geplaatst voor het bekijken van deze foto's. Ook willen we nogmaals onze sponsors en vrijwilligers bedanken voor het slagen van de Slabroekse Paardendagen editie 2013.

foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

foto

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Meer artikelen...
Onze Sponsors
Van Boxtel Groep


TDS


Masta Aanhangwagens


Van Tilburg Mode


4WD Voets


easyPOS software

Buienradar