Joomla TemplatesWeb HostingFree Money
Weer in Uden
Weersverwachting
Uden
Meer weer in Uden
Bezoekers
mod_vvisit_counterVandaag14
mod_vvisit_counterGisteren0
mod_vvisit_counterDeze week44
mod_vvisit_counterDeze maand142
mod_vvisit_counterTotaal199552

Het nieuws

Slabroekse Buitenmarkt, de feelgoodmarkt van Uden


Tijdens de Slabroekse Paardendagen wordt ook weer de Slabroekse Buitenmarkt georganiseerd. Op deze markt staan allerhande stands met handgemaakte of vintage spullen, leuke kadootjes, mooie kleding, sieraden, delicatessen, streekproducten, kunst en er is een grote catering tent met buitenterras en een kadootjeszandbak voor de kinderen. Een leuke markt voor iedereen !

De markt is gratis toegankelijk. Openingstijden, zaterdag 2 mei en zondag 3 mei van 9.00-17.00.

Door het divers aanbod van kraampjes op de markt is dit ook een leuk uitje voor iedereen, paardenliefhebber of niet paardenliefhebber. Vanuit de markt kunt u de wedstrijden van de Slabroekse Paardendagen bezoeken.

Kom dus naar de Slabroekse Buitenmarkt aan de Hoogslabroekseweg te Uden op 2 en 3 mei 2015.

Wilt u zelf een stand huren ? Mail voor meer info en een inschrijfformulier naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bel 06-51540050

Buitenmarkt

 

Ingeschreven deelnemers Mennen 2015


Als u in het linkermenu op het onderdeel "Wedstrijdinfo Mennen" drukt, dan ziet u daar de reeds ingeschreven deelnemers voor de samengestelde menwedstrijd van 1 t/m 3 mei 2015 tijdens de Slabroekse Paardendagen.
Mocht u wel ingeschreven hebben en uw naam niet op de lijst zien staan, of staan er gegevens niet juist of ontbreken er gegevens (zoals bv rijtuignummer), neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Slabroek
 

Diverse foto's Slabroekse Paardendagen 2014


Tijdens de succesvolle Slabroekse Paardendagen zijn er door een aantal personen nieuwsstukjes en/of foto's gemaakt. In het onderdeel "Onze Sponsors" zijn een aantal links geplaatst voor het bekijken ervan.

Ook willen we nogmaals onze sponsors en vrijwilligers bedanken voor het slagen van de Slabroekse Paardendagen editie 2014.

 

Foto

 

Foto

 

 

 

 

 

 

 

Foto

 

Foto

 

Blije winnaars in barre omstandigheden

Uden: blije winnaars in barre omstandigheden

Met terreinen en marathontrajecten die gaandeweg een grote modderpoel werden door de vele regen, kampten de deelnemers aan de Slabroekse Paardendagen met extreme omstandigheden. De organisatie zette alle zeilen bij. Voor de klasse 1,2,3 gold op zondag een aangepast A-traject en de vaardigheid voor klasse 4 werd verlegd. Uiteindelijk kwamen er dolblije winnaars uit de bus en kan worden teruggekeken op een goed verlopen evenement.

De leden van het Perspectieventeam kregen op deze wedstrijd volledige begeleiding van de bondscoaches en dat leidde tot een overwinning bij Anniek Schuiling (enkelspan paard klasse 3) en Chantal Vermerris (enkelspan pony klasse 3). Bij de enkelspannen klasse 3 was de wedstrijd tot op het laatste moment super spannend. Johan Coolen nam vrijdag in dressuur de leiding met de tactmatig marcherende Bico. Zijn voorsprong was met vijf punten riant. De nummers twee tot en met zeven zaten heel dicht bij elkaar. De marathon werd op zaterdag gewonnen door Johan van Zeeland. Zijn bonte paard Waranio speelde met de zware omstandigheden. Hij wisselde stuivertje met Anniek Schuiling, die de razendsnelle Aron strak rondstuurde. De onderlinge verschillen na twee onderdelen waren minimaal. Johan Coolen ging nog steeds aan de leiding, maar kon zich geen bal permitteren in de lastige vaardigheidsproef. Anniek Schuiling hield de schade in het moeilijke parcours beperkt tot slechts één balletje en een fractie voor tijd en legde daarmee druk bij de anderen. Laatste starter Johan Coolen reed er vier ballen af en duikelde naar plek 3 in de eindrangschikking. Johan van Zeeland beperkte de schade tot twee ballen en pakte de tweede prijs. “Ik had nog nooit de vaardigheid als laatste onderdeel gereden, dat maakt het wel spannend.” straalt Anniek Schuiling, die haar eerste overwinning in de klasse 3 pakte. “De marathon was voor mij weer het fijnste onderdeel, maar ook de dressuur gaat steeds beter.”

In de klasse 4 won Wilbrord van den Broek. Hij was in dressuur en marathon de beste. De selectieve vaardigheid werd gewonnen door Rudolf Pestman. Ook Eline Houterman en Frank van der Vegt bleven foutloos. Bij de tweespannen reed Stan van Eijk het sterkst. Hij is net overgestapt naar klasse 4 en debuteert knap. Bij de ponyvierspannen was het een spannende wedstrijd. Jannes Kinds reed een superscore in dressuur, maar had in de marathon de hete adem van Joey van der Ham in zijn nek. Toen Van der Ham (ook lid van het perspectieventeam) vervolgens minder fouten maakte in de vaardigheid werd het nog heel spannend, maar Kinds won de wedstrijd.

In de tweespanrubriek reden alleen Ewoud Boom en Rodinde Rutjens foutloos. Boom won de wedstrijd, Rutjens werd derde, achter Jans Manting. Voor de paramenners was Uden de laatste observatiewedstrijd. Jacques Poppen was oppermachtig. Hij heeft zijn paard Pp steeds beter in vorm en won met een riante voorsprong alledrie de onderdelen. Zijn prestaties waren zo overtuigend dat hij hiermee zijn WK-ticket veilig lijkt te stellen.

Bron: Hoefnet

Hoefnet

 

Slabroekse paardendagen in regenpak


UDEN - Modder en nattigheid, een dichte tent met kachels en ook af en toe sjokkende paarden in de waterbak: 'Nog meer water, daar heb ik helemaal geen zin in!' De Slabroekse Paardendagen in de regen waren eigenlijk ook best mooi om te zien!

Want eenmaal nat maakten de menners zich niet druk over een beetje water en sommige paarden gingen net zo vol vuur als anders de hindernissen op. De kraampjesmarkt trok echter minder bekijks dan verwacht en de springwedstrijd was helemaal in het water gevallen, maar toch, zoals een bezoeker zei: "Dit heeft ook wel wat."

Bron: uden.kliknieuws.nl

Slabroek
 
Meer artikelen...
Onze Sponsors
Van Boxtel Groep


TDS


Masta Aanhangwagens


Van Tilburg Mode


4WD Voets


easyPOS software

Buienradar