Joomla TemplatesWeb HostingFree Money
Weer in Uden
Weersverwachting
Uden
Meer weer in Uden
Bezoekers
mod_vvisit_counterVandaag8
mod_vvisit_counterGisteren0
mod_vvisit_counterDeze week38
mod_vvisit_counterDeze maand136
mod_vvisit_counterTotaal199546

Het nieuws

Hindernissen Menwedstrijd Beschikbaar


In het onderdeel "Wedstrijdinfo Mennen" zijn nu de tekeningen van de hindernissen voor de samengestelde menwedstrijd van 1 t/m 3 mei 2015 toegevoegd en op te vragen. Ook de terreinindeling en het marathon-traject is op te vragen.
 

Startlijsten mennen 2015


Bij het onderdeel "Wedstrijdinfo Mennen" zijn de startlijsten op te vragen voor de Dressuur van de klasse 3 (enkel- en tweespan paarden) en klasse 4 op Vrijdag 1 mei en de Dressuur / Vaardigheid voor de klasse 1, 2 en 3 (overige rubrieken) op Zaterdag 2 mei 2015.

Let op! De tijden kunnen nog afwijken. De definitieve tijden ontvangt u bij het inschrijven op het secretariaat.

 

Terrein

 

Dagindeling en Terreinoverzichten


In het linkermenu kunt u onder de menukeuze: "Wedstrijdinfo Mennen" de dagindeling en de terreinoverzichten voor de Slabroekse Paardendagen van 2015 vinden.

Overzicht

 

 

Lijst van ingeschreven deelnemers voor mennen tot 21 april bijgewerkt

In het onderdeel "Wedstrijdinfo Mennen" is de lijst van de reeds ingeschreven deelnemers voor het mennen bijgewerkt tot en met 21 april 2015.

Mocht u wel ingeschreven hebben en uw naam niet op de lijst zien staan, of staan er gegevens niet juist of ontbreken er gegevens (zoals bv rijtuignummer), neem dan zo spoedig mogelijk contact op met   Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
 

Slabroekse Paardendagen 3 dagen menport in de schijnwerpers.


De slabroekse Paardendagen, die gehouden worden van vrijdag 1 mei tot en met zondag 3 mei, staan bol van de topsport. Op vrijdagmiddag begint de klasse 4 en de rubrieken enkel- en tweespan paard klasse 3 aan de dressuurproef. In maar liefst 4 ringen, worden meer dan 100 combinaties verwerkt. De zaterdag belooft weer een topdag te worden. Op deze dag rijden diegene die op vrijdag al gedressuurd hebben de marathon. Tevens rijden dan de andere rubrieken de dressuur en vaardigheid. Ook op deze dag is het maximum van 100 deelnemers bereikt. Op de Slabroekse Paardendagen zal tevens gestreden worden om het kampioenschap van District Zuid voor de klasse 1/2/3. Hiervoor heeft de organisatie 5 nieuwe hindernissen gebouwd. Alle hindernissen liggen nu compact bij elkaar op het hoofdterrein en kunnen makkelijk door het publiek gevolgd worden.

Voor de zondag is de marathon de uitdaging die de klasse 1 en 2 aangaan, en voor de klasse 4 wordt de vaardigheid verreden. De deelnemer met het beste resultaat zal als laatste het kegelparcours ingaan en de volledige druk op zijn schouders voelen, om geen fouten te maken, en de eerste plaats te behouden.

Tijdens de Slabroekse Paardendagen wordt ook weer de Slabroekse Buitenmarkt georganiseerd. Op deze gratis toegankelijke markt staan allerhande stands met handgemaakte of vintage spullen, leuke kadootjes, mooie kleding, sieraden, delicatessen, streekproducten, kunst en er is een grote catering tent met buitenterras en een kadootjeszandbak voor de kinderen.

Natuurlijk is op al deze dagen de publiekstent op het hoofdterrein weer open, om daar onder het genot van een drankje, te kunnen genieten van alle activiteiten op de terreinen van Slabroek. Op de site www.slabroeksepaardendagen.nl staat inmiddels de lijst met alle deelnemers van de Slabroekse Paardendagen.
Slabroek
 
Meer artikelen...
Onze Sponsors
Van Boxtel Groep


TDS


Masta Aanhangwagens


Van Tilburg Mode


4WD Voets


easyPOS software

Buienradar