Joomla TemplatesWeb HostingFree Money
Weer in Uden
Weersverwachting
Uden
Meer weer in Uden
Bezoekers
mod_vvisit_counterVandaag6
mod_vvisit_counterGisteren5
mod_vvisit_counterDeze week45
mod_vvisit_counterDeze maand141
mod_vvisit_counterTotaal199369

Het nieuws

Hindernissen, Terreinoverzicht en startlijsten 2017

In het onderdeel "Wedstrijdinfo Mennen" zijn nu de tekeningen van de hindernissen voor de samengestelde menwedstrijd van 1 en 2 september 2017 toegevoegd en op te vragen. Ook de terreinindeling, het marathon-traject en de startlijst is op te vragen.

Let op! De klasse L rijden 4 hindernissen en voor de klasse L is er een apart B-traject.

 

 

Slabroekse Paardendagen verhuizen naar Grandorse terrein in Horst

Door onvoorziene omstandigheden heeft het bestuur van de Slabroekse Paardendagen in Uden moeten besluiten om de wedstrijd op 1 en 2 september te verplaatsen naar een andere locatie. De wedstrijd wordt nu gehouden op de terreinen van Grandorse (De Peelbergen) in Kronenberg (Horst aan de Maas).

Op oude locatie waren op dit moment te weinig kwalitatief goede terreinen ter beschikking om de wedstrijd door te laten gaan. Gelukkig was de nieuwe stichting Grandorse bereid om de wedstrijd te faciliteren op hun nieuwe terreinen in Kronenberg. Op vrijdag 1 en zaterdag 2 september wordt op het Grandorse terrein het kampioenschap van de klasse L en M verreden. Op zondag 3 september zijn het vaardigheidsparcours en de zes marathonhindernissen geopend voor training, hiervan wordt geen klassement opgemaakt. De kosten zijn € 20,00 per span.

Inschrijven kan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

De Slabroekse Paardendagen in 2017

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 september 2017 zullen op Slabroek weer de Slabroekse Paardendagen worden gehouden. Het betreft dan de KNHS-Kampioenschappen SWM voor de klasse 1 en 2 (L en M) die voor 2017 aan Uden zijn toegewezen. De organisatie hoopt dat deze kampioens wedstrijd in 2017 net zo'n succes zal worden als de voorgaande edities.

 

Startlijsten en Uitslagen Mennen 2016

Bij het onderdeel "Wedstrijdinfo Mennen" zijn de startlijsten op te vragen voor de Dressuur van de klasse 3 (enkel- en tweespan paarden), klasse 4 en PE op Vrijdag 24 juni en de Dressuur voor de klasse 1, 2 en 3 (overige rubrieken) op Zaterdag 25 juni 2016.

Let op! De tijden kunnen nog afwijken. De definitieve tijden ontvangt u bij het inschrijven op het secretariaat.

Ook kunnen de uitslagen in dit onderdeel worden opgevraagd

 

Terrein

 

Topsport verzekerd tijdens Slabroekse Paardendagen


De Slabroekse Paardendagen in Uden staan van 24 tot en met 26 juni weer garant voor topsport. Het NK voor de enkelspannen, de districtskampioenschappen van District Zuid voor de klasses 1, 2 en 3, én de laatste wedstrijd voor de paramenners om de KNHS Para Men Trophy leveren een weekend lang sportieve strijd op!

Op vrijdagmiddag beginnen de klasse 4 en de rubrieken enkel- en tweespan paard klasse 3 aan de dressuurproef. De klasse 4 enkelspan paarden rijden dan al hun eerste onderdeel voor het Nederlands kampioenschap. Titelverdedigster Saskia Siebers moet haar beste beentje voor zetten om onder andere Wilbrord van den Broek voor te blijven. Wilbrord zal er op gebrand zijn om in zijn eigen gemeente de titel te heroveren.

De zaterdag wordt een topdag. De menners die op vrijdag al gedressuurd hebben rijden vandaag de marathon en de overige rubrieken starten met de dressuur en vaardigheid. Voor het marathon-onderdeel heeft de organisatie zeven nieuwe hindernissen
gebouwd. Alle hindernissen liggen nu compact bij elkaar op het hoofdterrein en kunnen makkelijk door het publiek gevolgd worden.

Op zondag rijden de klasses 1 en 2 de marathon en klasse 4 de vaardigheid. Tijdens de vaardigheid wordt in omgekeerde volgorde gestart; de menner met het beste resultaat in het tussenklassement gaat als laatste het kegelparcours in, zodat de druk volledig op zijn of haar schouders ligt. De paramenners sluiten vandaag de reeks wedstrijden om de KNHS Men Trophy af, waarna de winnaar bekend is.

Tijdens de Slabroekse Paardendagen wordt ook weer de Slabroekse Buitenmarkt georganiseerd, waar onder andere handgemaakte of vintage spullen, kleding, sieraden, delicatessen, streekproducten en kunst gekocht kan worden. Er is een grote cateringtent met buitenterras en een kadootjeszandbak voor de kinderen. Toegang is gratis.

De publiekstent op het hoofdterrein is het hele weekend open, waar je met een hapje en een drankje kunt genieten van alle activiteiten op de terreinen van Slabroek.

Slabroek

 
Meer artikelen...
Onze Sponsors
Van Boxtel Groep


TDS


Masta Aanhangwagens


Van Tilburg Mode


4WD Voets


easyPOS software

Buienradar