Joomla TemplatesWeb HostingFree Money
Weer in Uden
Weersverwachting
Uden
Meer weer in Uden
Bezoekers
mod_vvisit_counterVandaag14
mod_vvisit_counterGisteren0
mod_vvisit_counterDeze week44
mod_vvisit_counterDeze maand142
mod_vvisit_counterTotaal199552

Slabroekse Paardendagen 3 dagen menport in de schijnwerpers.


De slabroekse Paardendagen, die gehouden worden van vrijdag 1 mei tot en met zondag 3 mei, staan bol van de topsport. Op vrijdagmiddag begint de klasse 4 en de rubrieken enkel- en tweespan paard klasse 3 aan de dressuurproef. In maar liefst 4 ringen, worden meer dan 100 combinaties verwerkt. De zaterdag belooft weer een topdag te worden. Op deze dag rijden diegene die op vrijdag al gedressuurd hebben de marathon. Tevens rijden dan de andere rubrieken de dressuur en vaardigheid. Ook op deze dag is het maximum van 100 deelnemers bereikt. Op de Slabroekse Paardendagen zal tevens gestreden worden om het kampioenschap van District Zuid voor de klasse 1/2/3. Hiervoor heeft de organisatie 5 nieuwe hindernissen gebouwd. Alle hindernissen liggen nu compact bij elkaar op het hoofdterrein en kunnen makkelijk door het publiek gevolgd worden.

Voor de zondag is de marathon de uitdaging die de klasse 1 en 2 aangaan, en voor de klasse 4 wordt de vaardigheid verreden. De deelnemer met het beste resultaat zal als laatste het kegelparcours ingaan en de volledige druk op zijn schouders voelen, om geen fouten te maken, en de eerste plaats te behouden.

Tijdens de Slabroekse Paardendagen wordt ook weer de Slabroekse Buitenmarkt georganiseerd. Op deze gratis toegankelijke markt staan allerhande stands met handgemaakte of vintage spullen, leuke kadootjes, mooie kleding, sieraden, delicatessen, streekproducten, kunst en er is een grote catering tent met buitenterras en een kadootjeszandbak voor de kinderen.

Natuurlijk is op al deze dagen de publiekstent op het hoofdterrein weer open, om daar onder het genot van een drankje, te kunnen genieten van alle activiteiten op de terreinen van Slabroek. Op de site www.slabroeksepaardendagen.nl staat inmiddels de lijst met alle deelnemers van de Slabroekse Paardendagen.
Slabroek
 
Onze Sponsors
Van Boxtel Groep


TDS


Masta Aanhangwagens


Van Tilburg Mode


4WD Voets


easyPOS software

Buienradar