Joomla TemplatesWeb HostingFree Money
Weer in Uden
Weersverwachting
Uden
Meer weer in Uden
Bezoekers
mod_vvisit_counterVandaag10
mod_vvisit_counterGisteren0
mod_vvisit_counterDeze week40
mod_vvisit_counterDeze maand138
mod_vvisit_counterTotaal199548

Slabroeksepaardendagen 3 dagen genieten van topsport.


De slabroeksepaardendagen die gehouden worden van vrijdag 9 mei tot en met zondag 11 mei, staan bol van de topsport. Op vrijdagmiddag begint de klasse 4 en de rubrieken enkel en tweespan paard klasse 3 aan de dressuurproef. In maar liefst 4 ringen, worden meer dan 100 combinaties verwerkt.

De zaterdag belooft weer een topdag te worden, op deze dag rijden de klasse 4 en de 2 rubrieken van de klasse 3 de marathon. Tegelijk rijden dan de klasse 1 en 2 en de overige rubrieken van de klasse 3 de dressuur en vaardigheid. Ook op deze dag is het maximum van 100 deelnemers bereikt. Voor beide wedstrijden geldt dat deze vol zit, en dat rijders die nog in willen schrijven op de wachtlijst komen.

Voor de zondag is de marathon de uitdaging die de klasse 1, 2 en 3 (overige) aangaan. De klasse 3 (paarden) en klasse 4 wordt de vaardigheid verreden. De deelnemer met het beste resultaat zal als laatste het kegelparcours ingaan en de volledige druk op zijn schouders voelen, om geen fouten te maken en de eerste plaats te behouden.

Naast het mennen is er ook weer op zaterdag en zondag het springen. Op beide dagen strijden de springruiters uit de kring Uden om de overwinning. Ook hier zijn meer dan 350 starts te verwerken. Tevens is er dit jaar weer de Slabroekse Buitenmarkt met meer dan 30 kraampjes en een strodorp met diverse activiteiten voor de kinderen, waaronder een zandbak. Natuurlijk is op al deze dagen de publiekstent op het hoofdterrein open om daar, onder het genot van een kopje koffie of thee, te kunnen genieten van alle activiteiten op de terreinen van Slabroek.

Het evenement is gratis te bezoeken op het wedstrijdterrein nabij Natuurcentrum "de Maashorst" en bevindt zich aan de Erenakkerstraat 5 in Uden / Nistelrode. Per auto kan het terrein worden bereikt via Uden. Met borden staat vanaf afslag 14 van de A50 de route aangegeven.

Buitenmarkt
 
Onze Sponsors
Van Boxtel Groep


TDS


Masta Aanhangwagens


Van Tilburg Mode


4WD Voets


easyPOS software

Buienradar